26. sij 2022.

Kako vidjeti auru? [Najlakši način]

Kako vidjeti aure,kako vidjeti auru, how to see aura, indigo aura, sinestezija, autizam, indigo djeca, kristalna aura, plava aura, boje aura, značenje boja,spiritologija, metafizika,nikola tesla
Sve oko nas je energija. Iza našeg fizičkog i vidljivog svijeta, skriva se jedan potpuno drugačiji, mnogima nevidljivi svijet koji se sastoji od sitnih vibrirajućih čestica, raznih boja i geometrijskih oblika. Zahvaljujući napretku u metafizici, aure više nisu apstraktan pojam. 

Aura je energetsko polje koje okružuje fizičko tijelo. Svi mi (uključujući životinje i biljke) imamo svoju "originalnu" auru; naš osobni pečat, no ponekad boje aure reflektiraju naše emocionalno i fizičko zdravlje pa se izmijenjuju. 

Iako svi imamo tu sposobnost, većina ljudi ne može vidjeti aure, ali ipak može osjetiti energiju drugih osoba, čak i ako nisu potpuno svjesni toga. Na primjer, neku osobu instinktivno doživljavamo kao vedru i pozitivnu i osjećamo se odlično u njenoj prisutnosti jer ima tu neku energiju koja isijava svjetlošću i toplinom (prva osoba koja ti padne na pamet je najpozitivnija osoba u tvom okruženju). S druge strane, postoje osobe koje šire negativu i uz koje se osjećamo umorno, kao da nam je naša životna energija iscrpljena (prva osoba koja ti padne na pamet je emocionalni vampir). Takve osobe su obeshrabrujuće i negativno utječu na naše fizičko i psihičko zdravlje, zato je potrebno okružiti se osobama koje će nam davati motivaciju i biti nam inspiracija.



Mnoge osobe kojima je urođeno da vide ili osjećaju aure, zapravo imaju neki oblik sinestezije (a moguće i autizma). Sinestetične osobe imaju ujedinjena osjetila i zbog toga, njima svako slovo, broj, dan u tjednu i slično, ima svoju posebnu boju (na primjer, nedjelja je crvena, a broj 2 je plave boje). Iako je njihovo viđenje boja subjektivno, ova sposobnost pomaže pri percipiranju stvari  iz "nevidljivog" svijeta i razvijanju "šestog čula".


Nije toliko bitno vidjeti auru, koliko je bitnije osjetiti je. Čak i ako uspijemo vidjeti auru, to nam neće dati puno informacija o osobi, ali ako je osjetimo, lakše ćemo "pročitati" nečiju energiju. 

No budući da je zanimljivo isprobavati nove stvari i proviriti u metafizički svijet, evo najlakšeg načina na koji možete vidjeti svoju ili tuđu auru:

  • Stanite ispred jednobojne pozadine (poželjno je da to bude bijela boja jer je to najjednostavnije za početnike).
  • Dovedite se u polu-meditativno stanje. Ne smiju vas ometati jaki zvukovi i druge osobe.
  • Ako želite vidjeti svoju auru, ispružite ruku ispred jednobojne pozadine i zagledajte se u jednu točku (na primjer, područje između prstiju, ručni zglob i slično). Ukoliko želite vidjeti auru druge osobe, najlakši način da je vidite je da se zagledate u područje između vrata i ramena. Nemojte dodirivati tu osobu jer će se vaša aura pomiješati s njenom.
  • Nakon što ste se zagledali u određenu točku, osjetit ćete da vam pogled postaje "pospan". Vid će vam se zamagliti. Slijedi ključni dio! Zamislite da imate "unutarnje oči". Dakle, zanemarite svoje fizičke oči i zamislite da gledate unutarnjim očima.
  • Kad osjetite da ste spremni, svojim unutarnjim očima pogledajte malo u stranu (kao kad gledate na sat i pogledate na 1h). Nemojte micati svoj pogled i svoje fizičke oči. Ovo morate uraditi iznutra jer tada će se dogoditi "KLIK"! Nakon toga, vaš će se pogled, poput fotoaparata, fokusirati i izoštriti. Upravo tada, vidjet ćete auru!


Nemojte odustati ako ne uspijete iz prvog pokušaja. Ne morate biti "posebno nadareni" da biste vidjeli aure. Vježba čini čuda. Pokušajte ponoviti istu stvar s biljkama, možda će vam biti lakše ako gledate u nešto nepomično.

Čak i ako niste uspjeli vidjeti boju aure, već samo prozirni tanki sloj oko subjekta vašeg gledanja, ČESTITAM! Na pravom ste putu! :)

Kako vidjeti aure, kako vidjeti auru, how to see aura, indigo aura, sinestezija, autizam, indigo djeca, kristalna aura, plava aura, boje aura,  spiritologija, metafizika, nikola tesla


Copyright © Spiritologija

Spiritologija
spaja duhovnost sa svakodnevicom.