29. pro 2021.

Što je fenomen 11 11 i zašto se javlja?

spiritologija, 1111, anđeoski brojevi, jedanaest jedanaest, eleven eleven, 2222, 3333, numerologija, ponavljajući brojevi, repeating numbers, anđeli, , twin flame, duša blizanka, soul mate, srodna duša, duše
Da li vam se ikad događa da slučajno pogledate na sat, kad ono, 11 sati i 11 minuta? Pogledate malo bolje i vidite da imate još 11 % baterije. I kao da to nije dovoljno, shvatite da je danas 11. dan u mjesecu! Protrljate oči od svih tih jedinica, malo vam je čudno, ali nastavljate s danom uvjeravajući se da to nije ništa neuobičajeno. Hodate cestom, a ispred vas se nalazi automobil s registracijskim brojevima 1111... Pogled vam padne na kuću kojoj je broj 11 kućni broj... Kud god se okrenete, vidite jedno te iste brojeve. Dobro, sad vam je sve to već pomalo čudno!

Odakle dolaze ti brojevi? Zašto se ponavljaju?

Odgovor je vrlo jednostavan. Anđeli putem brojeva i raznih simbola pokušavaju privući našu pažnju.

Po čemu je broj 1111 posebniji od ostalih brojeva?

Broj 1111 je specifičan po tome što od svih mogućih kombinacija brojeva, upravo taj označava naše duhovno buđenje pa nije ni čudno što ovaj fenomen počinjemo doživljavati upravo kada se nalazimo na duhovnoj prekretnici i kada naša vibracija postaje sve viša. Baš zbog toga, osjetljiviji smo na energije oko nas, a zbog povećane intuicije, lakše zapažamo detalje. Zato stalno vidimo ove iste znamenke svaki put kad pogledamo na sat, na automobilske tablice i slično. Anđeli nam time poručuju da su uz nas te nas žele dodatno osvijestiti. 



Postoji više vrsta numeroloških kombinacija. Dvije spojene jedanaestice su vrlo moćan anđeoski broj jer broj 11 je sam po sebi snažan, a pogotovo kad se udvostruči, tada postaje još intenzivniji.

Čim više se fokusiramo na taj numerološki fenomen, tim više ga doživljavamo i kao da ga prizivamo u svoju stvarnost. To je vrlo dobar znak jer postajemo svjesniji i počinjemo primjećivati stvari na koje se prije nismo obazirali. Kada takve brojeve uporno vidimo u "pravom trenutku", možemo biti sigurni da nam anđeli i ostala petodimenzionalna (i više) bića šalju personaliziranu poruku.

Još jedna bitna stvar vezana uz ovaj broj je ta da nas on poziva da počnemo razmišljati pozitivno jer trenutno se naše misli brže manifestiraju u stvarnost. Iako je pogrešno reći da manifestiramo samo mislima (kako to tvrde neki new age "učitelji"), potrebno je ne razmišljati o našim strahovima, potpuno se prepustiti i slijediti ove brojeve jer će nas oni odvesti na pravi put. To je kao razgovor s Višom silom u kojem mi postavimo pitanje, a broj 1111 znači potvrdan odgovor.



Zato, sljedeći put kad vidimo ove brojeve, nasmijmo se i budimo zahvalni da smo upravo mi ti koji su dobili priliku da postanu svjesniji i podignu svoju vibraciju.

11:11! ❤

spiritologija, 1111, anđeoski brojevi, jedanaest jedanaest, eleven eleven, 2222, 3333, numerologija, ponavljajući brojevi, repeating numbers, anđeli, , twin flame, duša blizanka, soul mate, srodna duša, duše
Copyright © Spiritologija

Spiritologija
spaja duhovnost sa svakodnevicom.