3. stu 2021.

Simptomi duhovnog buđenja

simptomi duhovnog buđenja, duhovno buđenje, spiritual awakening, 1111, nesanice, manifestacija, telepatija, susret s bićima iz drugih dimenzija, deja vu, depresija, anksioznost, povlačenje u sebe, stara duša, indigo, indigo children, indigo djeca, kristalna djeca, indigo dijete, kristalno dijete, upoznavanje blizanačke duše, metafizika, spiritualnost, spiritologija


Kroz proces duhovnog buđenja naša svijest se proširuje, a kao posljedica toga naša frekvencija postaje laganija pa se i naše tijelo, da bi moglo izdržati prelazak u viže vibracije, počinje prilagođavati pokazujući neuobičajene znakove. U ovoj alkemičnoj transformaciji naša uvjerenja se počinju mijenjati. Kao da se polako budimo iz dugog sna. Ispitujemo se tko smo mi zapravo? Da li smo samo fizička nakupina genetskih sklonosti ili nešto više? Da bismo mogli prijeći iz niže u vižu frekvenciju, potrebno je otpustiti sve ono što ne služi našoj dobrobiti. To uključuje toksične ljude, veze, mjesta, posao itd. Ponekad je potrebno proći kroz tamu da bismo mogli vidjeti svjetlost na kraju tunela. 


Duhovni simptomi

  • Ponavljanje istih brojeva, riječi i simbola
Odjednom zamijećujemo stvari koje nikad prije nismo zamijećivali. Na primjer, svaku noć se budimo u isto vrijeme, točno u 3 sata i 33 minute. Kroz dan, svaki put kad pogledamo na sat, vidimo podudaranje znamenki, npr. 11:11. Primijećujemo jedno te iste simbole ili čujemo riječi koje se ponavljaju. 
  • Gubljenje pojma o vremenu
Počinjemo se osjećati kao da smo upali u neku vremensku rupu. Vrijeme nam ili presporo ili prebrzo prolazi i šokirani smo kad pogledamo na sat jer to nije vrijeme koje smo očekivali. Ponekad čak imamo osjećaj kao da smo bačeni natrag u vrijeme i da se sve ponavlja!
  • "Deja vu" efekt
Nalazimo se na nekom mjestu i sasvim nenadano, prožme nas suptilan bljesak vizije da smo tu već bili. Kao da već poznajemo to mjesto odnekud, ali koliko god naprezali našu memoriju, nikako se ne možemo sjetiti.
  • Naše misli se ostvaruju
Razmišljali smo o nekom filmu i nakon par dana vidimo taj isti film na televiziji. Intenzivno smo razmišljali o nekim imaginarnim stvarima, da bi ih sljedeći dan vidjeli u stvarnosti! Počinjemo osjećati kao da kreiramo vlastitu stvarnost.
  • Povećana telepatija i intuicija
Mislimo na neku osobu iz prošlosti i prisjećamo se zajedničkih trenutaka. Odjednom nas ta ista osoba nazove, potpuno iz vedra neba! Ponekad osjećamo kao da možemo čitati tuđe misli. Naša prirođena sposobnost telepatije se sve više razvija, a mi postajemo sve više intuitivniji.
  • Iznenadan interes za teme o duhovnosti
Iako smo možda oduvijek bili zainteresirani za takve teme, sada je naš interes skočio na maksimum! Opsjednuti smo alternativom i metafizikom. Čakre, kristali, joga, drevne mudrosti... Sve nas to intrigira i započinje naš period skupljanja informacija.



Emocionalni i mentalni simptomi

  • Nagle promjene raspoloženja
U jednom trenu smo najsretnija osoba na svijetu, a u drugom najtužnija. Bipolarnost i učestali izljevi emocija nas čine emocionalno neuravnoteženima. Ovaj simptom je posebno težak.
  • Depresija i anksioznost
Još jedan od "težih" simptoma. Najednom osjećamo neku neobjašnjivu tugu i postajemo melankolični. Mogući su napadaji panike te osjećaj iracionalnog straha. Našem duhovnom buđenju postavljena je dijagnoza depresije, iako je svaka depresija samo unutarnja potreba za promjenom u životu.
  • Promjene u spavanju
Nesanica, noćne more, pretjerano spavanje ili učestalo buđenje u noći. Naš način spavanja se potpuno promijenio. Ponekad ne možemo zaspati skroz do jutra, a tijekom noći vidimo svakakve "pojave" i entitete koji nisu iz ove dimenzije. Učestali su i lucidni snovi. Ponekad se "probudimo" u snu i shvatimo da sanjamo. U nekim slučajevima to možemo iskoristiti tako da upravljamo svojim snovima, ali česta je pojava straha pa se želimo čim prije vratiti u stvarnost. Kada je um budan, a tijelo spava, i kada ostajemo zarobljeni u snu te se ne možemo fizički pomaknuti, doživjet ćemo vrlu neugodnu pojavu koja se zove paraliza sna.
  • Povlačenje u osamu
Iznenadna introvertiranost, preispitivanje i potreba za pronalaženjem sebe, rezultirat će povlačenjem u osamu. Više nas ne zanimaju stvari koje su nas prije zanimale. Ne zanima nas socijalizacija i odlasci na neka besmislena druženja. Nezainteresirani smo za stvari koje nemaju dublje značenje. Sve više nas privlače samoća i tišina. Povećana je povezanost s prirodom i životinjama.
  • Osjećaj neshvaćenosti
Kada pogledamo oko sebe i vidimo da većina ljudi ne prolazi kroz ono što i mi, osjećamo se potpuno neshvaćeno, kao da ne pripadamo ovom svijetu. Uvijek je potrebno prisjetiti se da nismo sami. Naša duhovna obitelj i duhovni vodiči su uvijek s nama.
  • Drastične promjene u životu
Često je da naše duhovno buđenje počne nakon što smo doživjeli neku vrstu traume (nesretan slučaj u obitelji, otkaz na poslu, nagli prekid ljubavne veze sa srodnom dušom...). Svi ti događaji i osobe služe kao katalizatori našeg duhovnog razvoja. Potrebno je pomiriti se s prošlošću i početi ispočetka.



Fizički simptomi

  • Pojačana osjetljivost
Odjednom smo postali toliko hipersenzibilni i osjetljivi pa čujemo zvukove glasnije nego drugi, uočavamo detalje koje drugi ne uočavaju, puno smo osjetljiviji na dodir...Naša osjetila su toliko pojačana pa nam jedan običan zvuk usisavanja može prouzročiti glavobolju.
  • Glavobolje i migrene
Učestali su bolovi u području glave i sinusa, pogotovo kad se nalazimo na mjestu gdje se okuplja puno ljudi. Zbog naše osjetljivosti, podložni smo prikupljanju negativne energije drugih ljudi.
  • Kroničan umor i fibromijalgija
Osjećamo kao da nemamo energije i čak sasvim uobičajena radnja nam može predstavljati problem. Najgore je ujutro jer nam se teško dići iz kreveta (zahvaljujući nesanici i ostalim poremećajima spavanja). Bol u kostima, zglobovima i mišićima je također prisutna. Ponekad je moguća povišena temperatura koja traje mjesecima bez ikakvog razloga. Nakon svih mogućih testova i nalaza koji ne pokazuju nikakve probleme, teško je objasniti doktorima što se s nama događa.
  • Neobjašnjiv osip
Kada prolazimo kroz duhovno buđenje, naše tijelo počinje izbacivati toksine (koji su zapravo samo nakupina negativne energije), a to naravno utječe na našu kožu. Čudne urtikarije i erupcije kože, sve je to dio naše transformacije.
  • Promjene u prehrani
 Karakterističan je nagli dobitak ili gubitak težine. Prehrana se mijenja zbog pojačane osjetljivosti na neke sastojke. Moguć je iznenadan prelazak na vegetarijanstvo ili veganstvo
  • Mlađi izgled
Čim više svjetla sadržavamo u sebi, time izgledamo mlađe. Cijela poanta duhovnog buđenja je povećanje čestica svjetlosti u nama jer to ujedno znači i viža vibracija. Nikola Tesla bi puno toga mogao reći o toj temi. :)



Iz gusjenice u leptira

Iako duhovno buđenje može izgledati kao najgori period u našem životu, ono je najbolja stvar koja nam se mogla dogoditi. Nakon što prođemo kroz najtamniju noć naše duše i suočimo se sa svojim unutarnjim demonima, bit ćemo potpuno pročišćeni; duhovno, emocionalno, mentalno, tjelesno. Postat ćemo osvješteniji. To će nas učiniti empatičnijima, a ujedno će i svijet postati bolje mjesto za život.

dark night of the soul, tamna noć duše, depresija, anksioznost, duhovno buđenje, spiritual awakening, spiritologija, metafizika, the breeze at dawn has secrets to tell you dpnt go back to sleep, rumi
Copyright © Spiritologija

Spiritologija
spaja duhovnost sa svakodnevicom.