22. pro 2021.

Anđeoski brojevi i njihova značenja

spiritologija, 1111, anđeoski brojevi, jedanaest jedanaest, eleven eleven, 2222, 3333, numerologija, ponavljajući brojevi, repeating numbers, anđeli, , twin flame, duša blizanka, soul mate, srodna duša, duše
Budući da anđeli, naši duhovni vodiči i ostala bića s viših dimenzija ne mogu direktno komunicirati s nama, oni koriste brojeve, simbole, slike, riječi kao sredstvo komunikacije. Kao i sve ostalo, tako i brojevi u sebi nose odgovarajuću vibraciju, time dokazujući da postoji savršena ravnoteža u svemiru.

U numerologiji, svaki broj ima svoje odgovarajuće značenje. Postoji više vrsta brojeva, a oni o kojima danas pišem, nazivaju se master brojevi (glavni brojevi). Budući da se kod takvih brojeva znamenke ponavljaju (jednom ili više puta), njihova snaga je dvostruka te oni nose jaču poruku.

Često takve brojeve prvi put zamijetimo kada prolazimo kroz duhovno buđenje.



Interpretacija 

Zapitajmo se što smo radili ili o čemu smo mislili neposredno prije nego što smo vidjeli ponavljajuće znamenke. Kada na primjer, imamo ideju i baš u tom trenu vidimo specifične brojeve, to je znak da smo na dobrom putu i vrijeme je da tu ideju pretvorimo u stvarnost. Ako smo razmišljali o nekom pitanju, o nekoj akciji, tada te brojeve, odnosno anđeoski odgovor, možemo pročitati kao jedno veliko, direktno "DA!". 




VAŽNO: Anđeoska poruka je snažnija kada broj ima više ponavljajućih znamenki. Na primjer, brojevi 11, 111 i 1111 u suštini imaju isto značenje, ali se razlikuju u intenzitetu.

Ponavljanje brojeva:

0 - Trenutno primate božansku potporu i vodstvo na svojem putu. Potpuno ste povezani sa svemirom i svojom životnom misijom. Ponavljanje ovog broja označava novo životno putovanje i prelazak na vižu duhovnu razinu.

1 - Vaše misli kreiraju stvarnost. Pravo je vrijeme da se fokusirate na ono što želite postići jer ovaj broj označava manifestaciju želja. Moguće je da ove brojeve počinjete viđati nakon traumatičnog događaja. Sada je vrijeme za duhovno buđenje. Broj 1111 nam govori da smo upoznali ili ćemo uskoro upoznati osobu koja će biti naš duhovni katalizator. BUĐENJE! :)


2 - Vaš život je uravnotežen i harmoničan. Emocionalno ste zreli i spremni ste za ljubavnu vezu. Moguće je upoznavanje srodne duše jer ponavljajuće dvojke označavaju partnerstvo. Mir, suradnja, prihvaćanje, ljubav i senzualnost, ključne su riječi za ovaj broj. 


3 - Vaši duhovni vodiči su trenutno vrlo aktivni. Budući da ovaj broj označava komunikaciju, vrlo je vjerojatno da imate pojačanu intuiciju i zbog toga češće čujete i vidite znakove bića sa viših dimenzija. Vaše treće oko je otvoreno, a duša, um i tijelo uravnoteženi.


4 - Ovaj broj označava prisutstvo anđela, pogotovo ako je u kombinaciji s brojem 11. Ključne riječi za ovaj broj su stabilnost, strpljenje, nježnost, brižnost, vjera, odanost i povjerenje. Ovo je također broj obitelji i obiteljskih veza, posebno majčinskih.


5 - Pripremite se za nove pustolovine jer su na pomolu velike  promjene! Moguć je potpuni preokret u životu. Vrijeme je da se izrazite, da zakoračite u svoju životnu misiju i živite svoju svrhu. Ovaj broj označava otkrivanje vlastite vrijednosti i posvećivanje stvarima koje vas ispunjuju. Individualnost, kreativnost, talentiranost, sloboda, nezavisnost. Pravljenje važnih životnih odluka. Ostanite motivirani. Čeka vas velika transformacija.


6 - Inteligencija, maštovitost, praktičnost, organiziranost, dostojanstvo. Trenutno ste vrlo aktivni mentalno i više ste vezani uz materijalni svijet nego duhovni. Pronađite balans. Možda previše brinete? Anđeli poručuju da ne razmišljate previše, pogotovo o financijama i karijeri. Izađite iz karmičkog kruga i oslobodite se straha. Također, u nekim slučajevima, ovaj broj može označavati trudnoću. 


7 - Ovo je broj koji označava ljubav, romantiku, radost, ispunjenje i dušu. Povezani ste sa samim sobom. Prate vas sreća i pozitivna energija. Anđeli su zadovoljni vašim napretkom jer ste na pravom putu. Samo tako nastavite. 


8 -  Broj 8 je broj vječnosti i beskraja. Ovo je broj životne misije. Trenutno ste vođeni sretnom zvijezdom, iskoristite to! Anđeli poručuju da kada radite ono što volite, uživate u vlastitoj kreativnosti i unosite strast u sve što radite, možete očekivati financijsku sigurnost i obilje. 


9 - Ovaj broj označava mudrost i iscjeljenje. Vaše intuitivne i telepatske sposobnosti su povećane. Osjećate li se umorno? Budući da je ovo zadnji broj, on predstavlja zatvaranje kruga.  Završili ste dio svog puta i došli do kraja jedne životne cjeline. Odbacite sve ono što vam više ne služi. Stvari sjedaju na svoje mjesto. Vrijeme je za povlačenje i unutarnje ispitivanje. Nakon toga, pripremite se na nove početke.



Ako imate problema s interpretacijom anđeoskih poruka, jednostavno se dovedite u stanje meditacije i upitajte se što ovi brojevi znače za VAS? Vaš unutarnji kompas nikad ne griješi.



Svakom novom pojavom ponavljajućih brojeva, vaša duhovna inteligencija postaje jača, a vaša sve razvijenija intuicija omogućava vam da ih pravilno interpretirate i sukladno tome, djelujete. Anđeli i duhovni vodiči su tu da nam pomognu pronaći naše mjesto u svijetu, da nas potaknu na izvršenje naše životne misije, da nas nježno vrate natrag na pravi put; na onaj put koji nam je određen prije rođenja.

Jednom kada anđeli pridobe vašu pažnju, gotovo je sigurno da ih se nećete tako lako riješiti! :)

spiritologija, 1111, anđeoski brojevi, jedanaest jedanaest, eleven eleven, 2222, 3333, numerologija, ponavljajući brojevi, repeating numbers, anđeli, , twin flame, duša blizanka, soul mate, srodna duša, duše

Copyright © Spiritologija

Spiritologija
spaja duhovnost sa svakodnevicom.